Rol Yapma Oyunu UNDECEMBER'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

30.09.2022 14:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı LINE Games Corporation ve geliştirici Needs Games, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu UNDECEMBER'ın Steam üzerinden PC ve mobil cihazlar için 12 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. Ön kayıtlar şu anda Steam ve Google Play üzerinden yapılabilir. 3 Ekim'den itibaren Steam Next Fest 2022'nin bir parçası olarak da PC için bir demo sürümü sunulacak.
 
UNDECEMBER, oyun içi öğelerin yanı sıra kozmetik ürünler ve çeşitli özellikleri sunan bir savaş biletiyle çıkış yapacak. Ayrıca çapraz oynatma ve kontrolör desteğine ek olarak her platform için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip olacak.

UNDECEMBER'da oyuncular çeşitli becerilere ve rünlere sahip olabilecek. Rünleri birleştirerek becerilerin sınırlarını aşabilecek. Oyun, Hack & Slash aksiyon ve RPG öğelerini bünyesinde barındıracak.

Steam sayfası

https://store.steampowered.com/app/1549250/UNDECEMBER
 
Fragman videosu
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Undecember Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Need Games Dağıtıcısı: LINE Games Tür: Hack and Slash Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler