Roma, Assassin's Creed Serisinin En Büyük Şehri

26.09.2010 01:43 Gökhan Yılmaz

 
      Assassin's Creed 2 yapımcısı Vincent Pontbriand, Brotherhood'da bulunan Roma'nın şimdiye kadar seride yapılmış en büyük şehir olduğunu söyledi. Yapım ekibi, şehrin o dönemdeki orijinaline mümkün olduğunca sadık kalmaya çalışırken aynı zamanda da eşsiz ve eğlenceli bir yer yaratmaya çalışıyor.
 
     Roma, şehir geliştirme sistemi, gizli alanları, yan görevleri, toplanacak eşyaları, birliğe yeni eklenecek kişileri ve daha pek çok özelliği ile devasa bir oyun alanı olacak (Artık kaç tane kuleye tırmanmak zorunda olduğunuzu siz tahmin edin). Ayrıca Naples, Monte Circeo ve benzeri şehirlere gideceğiniz başka görevler de bulunuyor. Mesela arkadaşınız Leonardo'nun yaptığı bir savaş makinasını yok etmek için kırsal bir şehre gitmeniz gerekecek.
 
      Ve yine Roma, seride en çok değişiklik gösteren şehir olacak. Mimari yapısı Orta Çağ'dan Rönesans'a pek çok farklılıklar gösterecek.
 
     Assassin's Creed: Brotherhood 19 Kasım 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek. Oyunun PC versiyonu ise önümüzdeki yıl çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler