Royal Youth, 2021 Kış Mevsimi'nden İtibaren NASR ESPORTS Türkiye Olarak Mücadele Edecek!

09.01.2021 23:11 Hamit Can Sayılgan

 
     Royal Youth, 2021 Kış Mevsimi’nden itibaren Şampiyonluk Ligi’nde NASR ESPORTS Türkiye olarak mücadele edecek. 
 
     2016 yılında kurulan ve geçtiğimiz dört sene içerisinde ismini bir Kış Mevsimi, iki Türkiye Büyük Finali’ne yazdıran ve bu başarılarını bir TBF kupasıyla taçlandıran Royal Youth; Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en iddialı espor organizasyonlarından NASR Esports ile güçlerini birleştiriyor.
 
     2021 Kış Mevsimi’nden itibaren Şampiyonluk Ligi’nde NASR ESPORTS Türkiye olarak varlık gösterecek olan takım, Berk “Uberq” Uyguner ve ekibi tarafından yönetilmeye devam ederken NASR ESPORTS tarafından finansal ve stratejik yönetim desteği alacak.

     NASR Esports Kulüp Yöneticisi Lalit Vase konuyla ilgili:
 
     “2021’de Şampiyonluk Ligi’nde yer alacağımız için son derece gururluyuz. Bu iş ortaklığı Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde League of Legends için yıllardır sahip olduğumuz tutkunun ve yaptığımız yatırımın bir göstergesi ve kendimizi dünyada kanıtlamamız için bize verilen bir fırsat. Türk espor sahnesinde çok fazla deneyimi ve geliştirmek istediğimiz harika bir mirasa sahip olan Royal Youth takımı ile çalışma fırsatına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Aynı zamanda, Ortadoğu’daki yeteneklerin standartlarını yükseltmeye yardımcı olacak Türk ve uluslararası oyuncularla çalışma fırsatına sahip olduğumuz için heyecanlıyız. Hedefimiz genç yetenekleri geliştirmek ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak. İlk adım şampiyon olup Worlds’e katılmak” yorumunu yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler