Rust, 3.5 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

14.04.2016 18:55 Tunahan Safdır


 
     Garry's Mod ile ses getiren Garry Newman'ın bir sonraki projesi olan Rust, henüz erken erişim aşamasına olmasına rağmen, çıkışından bu yana 3.5 milyon sattı.
 
     The Guardian'a konuşan Garry Newman, tahmin ettiklerinin üstünde bir satış elde ettiklerini söyleyerek bitmiş bir oyun için bile oldukça etkileyici olan bu rakamın henüz erken erişim sürecinde olan bir oyuna ait olmasına dikkat çekti. Kimi kesimlerce optimizasyon sıkıntılarıyla gündeme gelen ancak pek çok oyuncunun halinden memnun göründüğü Rust topluluğu oyunla birlikte günden güne gelişmeye devam ediyor. Son olarak kadın karakterlerle ilgili bazı spekülasyonlara konu olan Rust'ın Garry Newman ve beraberindeki ekibin ellerinde geliştirilme süreci devam ettikçe daha iyi bir seviyeye geleceğine ve daha yüksek satış rakamlarına ulaşacağına pek çok kesimce kesin gözüyle bakılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 29 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler