Rust GMod'un 9 Yıllık Başarısının %40'ına Ulaştı

20.01.2014 10:54 Samet Basri Taşlı


     11 Aralık tarihinde, erken erişim özelliği ile, piyasaya çıkan Rust şimdiden GMod'un 9 yıllık başarısının yarısına ulaşmak üzere.
 
     Garry's Mod isimli modun yaratıcısı ve şu anda Rust oyununu çıkaran Facepunch Studios'un kurucusu olan Garry Newman, bir röportajda "GMod'un başarısını  gölgede bırakmayı asla beklemiyorduk. Bu sabah bir hesaplama yaptım. Rust satışları, getirdiği kazanç ve başarıları açısından, sadece bir ayda, 9 yıllık GMod'un başarısının yüzde kırkı ediyor. Buna inanamıyoruz." dedi.
 
     Facepunch ekibinin şimdi 15 kişi olduğunu söyleyen Newman, "Burayı tıpkı Valve gibi idare ediyoruz. Başımızda müdürler yok. Kendi kendimizi idare etmekteyiz. İnsanlar yaptıkları işlerde iyi, bu yüzden ne yapmaları gerektiğini biliyorlar." diyor. Ayrıca ekipteki bazı kişilerin, doğrudan GMod topluluğundan geldiğini de ekliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 13 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler