Rust İçin Yeni Nesil Yolu Göründü

13.02.2014 00:34 Samet Konuksal


    Son dönemin popüler oyunlarından Rust, Steam'in Early Access servisi ile PC'ye özel çıkmış ve bir milyonluk satışı devirmişti. PC'de hâla alpha sürümünde olan Rust için yeni nesil konsol yolu göründü. 
 
    Twitter üzerinden konuşan oyunun yapımcısı Garry Newman Microsoft'a, gönderdikleri Xbox One geliştirici kitleri için teşekkür etti. Sonrasında gelen, "Rust'ı Xbox One ve PS4'e çıkarma gibi bir planınız var mı? Yoksa sadece yeni nesil konsolları kurcalıyor musunuz?" sorusunu Newman, "Aslında ikisi de. Fakat benim bildiğim kadarıyla konsollarda Early Access gibi bir servis yok. Yani böyle bir planımız olsa bile uzun bir süre ortada göremezsiniz." sözleriyle cevapladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler