Rust'ın Geliştiricisinden Steam'le İlgili Açıklamalar

31.05.2014 18:23 B.Onur Yıldız

 
     Steam'e çıkan oyunların sayısındaki inanılmaz artış sonrası, Valve'ın bu sayıya bir sınırlama getirmesi gerektiği konuşulmaya başlandı. Garry's Mod ve Rust'ın yapımcısı Garry Newman, bu konuda bazı açıklamalar yaptı.
 
     Böyle bir sınırlamanın "delilik" olacağını savunan Newman, şunları söyledi: "Keşfedilebilirlik harika bir şey. Geliştiricilere değil, kullanıcılara odaklanmak gerek. Kullanıcıların binlerce seçenek arasından oyun seçmesi harika bir şey. Valve'ın her ay belirli sayıda oyunu Steam'e getirmesi tam bir delilik olur. Bunu neden yapsınlar ki? Piyasaya sürdüğünüz oyun satmıyorsa pazarlamanızı daha iyi yapın."
 
     2014 başından beri Steam'e çıkan oyun sayısı, 2013'ün toplamını şimdiden geçmiş durumda. Bu sayının inanılmaz boyutlarda artması nedeniyle kullanıcıların birçok oyunu farkında olmadan pas geçtiği ve bunun geliştiricileri olumsuz yönde etkilediği düşünülüyor.  
 
      
 
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler