Rust'ın Konsol Sürümü Sansürlü Çıkabilir

15.02.2014 09:37 Alkan Adakaner


     PC'de çok büyük beğeni toplayan Rust'ın konsol sürümlerinin gelebileceği daha önce açıklanmıştı. Tahminlere göre oyunun konsol sürümü sansürlü olarak piyasaya çıkacak. Özellikle Xbox Live'ın politikası cinsel organları bile görünen karakterlerin oyunda yer almasına karşı. Aslında böyle bir sansür oyuncular için bir sorun yaratmayacak gibi görünüyor. Tabi bu sansürün kapsamı ne olur bilemiyoruz.
 
    Bunun yanında Rust'ın Playstation 4 sürümünün Xbox One sürümünden erken gelebileceği de düşünülüyor. Sony'den Adam Boyes, Facepunch Studios'a bir Tweet atarak şu sözlerle oyunun beta sürümünün PSN üzerinden satılabileceğini söyledi:

    "Playstation'da ücretli betalara izin veriyoruz. Dust 514 yaklaşık 1 yıldan uzun süredir ücretli betada bulunuyor"

    Bildiğiniz gibi Rust'ın PC sürümü de henüz alpha aşamasında ve tamamlanmış değil. Steam'de erken erişim sayesinde oyun şimdiden oynanabiliyor. Sony benzer bir sistemin kendi platformlarında da yapılabileceğini vurguluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rust Platformlar: PC Geliştirici: Facepunch Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler