Ryse'a Devam Oyunları Gelebilir

Ryse, E3 2013 sunumunda filmlere taş çıkaracak bir açılışa sahne olmuştu.
24.06.2013 11:41 Talha Aynacı

 
   Xbox 360 için duyurulan ancak E3 2013 fuarında Xbox One için yenilenmiş haliyle boy gösteren Ryse: Son of Rome tek bir oyun olmayacak gibi.
 
   Konu hakkında Polygon'a konuşan Crytek CEO'su Cevat Yerli, Ryse gibi bir oyunu geliştirmenin son derece zorlayıcı olduğunu ve halen üzerinde yoğun çaba sarfettiklerini belirtirken oyun raflarda yer edene kadar da bu durumun devam edeceğini bildirdi:
 
"Satışa sunulana kadar bizim için sınav niteliğinde bir yapım süreci olacak. İstediğimiz şeyleri oyunda gerçekleştiremediğimiz zamanlarda vazgeçmeyi hiç düşünmedik. Ama istediğimiz kaliteyi sunmak konusunda şüphelerimiz olmuştu."
 
   Bu sözlere ek olarak Yerli, oyunu hiç bir zaman için "tek seferlik" olarak düşünmediklerini ve devam oyununun şimdiden zihninde şekillendiğini belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler