Ryse'ın Grafik Kalitesi Düşürülüyor mu?

27.09.2013 17:14 Samet Konuksal


    Xbox One'ın çıkış oyunlarından olan Ryse, teknik olarak tartışmalı haberlere konuk olmaya devam ediyor. Daha önce hem grafiksel, hem de oynanış konusunda tartışılan Ryse adına yeni bir haber daha geldi. Crytek'in DICE Europe konferansında yaptığı sunum sonrasında şu soru soruldu; Ryse'ın grafik kalitesi düşürülüyor mu?
 
   Belirtilenlere göre Crytek, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bu konferansta yaptığı sunumda yine Ryse'ın ana karakteri Marius'u grafiksel açıdan tanıttı. Fakat bu kez tanıtımda Ryse'ı tasarlarken 85 bin civarı üçgensel poligonun kullanıldığı belirtildi. Ryse'ın Xbox One'a duyurulduğu dönemde benzer bir tanıtım görselinde bu sayı 150 bin civarı olarak karşımıza çıkmıştı. 
 
    Bundan daha öncesinde oyunun tam olarak 1080p'ye yansıtılamadığı açıklanmıştı. Ryse ile ilgili ters giden şeyler mi var sizce? Aşağıdaki görsellerden birincisi eski bir sunumdan, ikincisi ise geçtiğimiz günlerde düzenlenen sunumdan alınma.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 23 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Büyük Finalde! 1 Saat önce Orta Çağ'da Silah Çekebileceğimiz Kingmakers'tan Yeni Fragman 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler