S2: Son Silah Tam Sürüme Geçti

22.08.2012 18:08 Ersin Kılıç


     Tam sürümle birlikte oyuna birçok yenilik gelirken bunlardan en önemlisi, nakit eşyaların da oyuna eklenmesi oldu. Bunun yanında oyuna 3 yeni harita 3 yeni silah ve bunlara ek olarak Karakter İsmi Değiştirme, Klan Sembolü oluşturma, Klan Bilgisi Sıfırlama gibi yararlı eşyalar da dâhil edildi.

     Yeni eklenen Savaş Lordu ve Kayıp Topraklar haritaları Klanlar için ilk tercih olacağa benziyor, çünkü bu haritalar da stratejik noktalar ve dikkat edilmesi gereken bölgeler oyuncuların daha da ilgilisini çekiyor.

     Bunun yanında S2 Oyun Yönetimi’nin her fırsatta söylediği nakit eşyaların, oyun içi dengeleri bozmayacak olması sözü böylelikle açıklık kazanmış oldu. Nakit eşyalar oyunculara çeşitli kolaylıklar sağlamakla birlikte, silahlar, oyuncunun sağlığı ve ekstra koruma gibi özellikler barındırmıyor. Böylelikle, oynanabilirlik etkilenmeden, bazı faydalar sağlanabiliyor. Bütün FPS oyunlarda normalde 6 saniye olan bomba kurma/çözme süresi S2 Son Silah’da 8 saniye olarak tutulmuştu. Alınabilecek özel nakit eşya ile bu süre normaline yani 6 saniyeye düşüyor.

      Keza aynı şekilde karakterler, ekstra tecrübe puanı kazandırma dışında silah hasarı, sağlık, ekstra koruma gibi özellikleri etkilemiyor. Özellikle oyuna eklenecek olan silahların, karakterlerin ve eşyaların oyuna nasıl etki edeceğini merakla bekleyen oyuncular bu yeniliklerden oldukça memnun kaldılar. Bu doğrultuda oyuna ilerde de eklenecek olan eşyaların da oyunculara görsel açıdan katkı sağlayacağı aşikâr.

     S2 – Son Silah Anadolu Turnuvaları Başladı!

Bu yeniliklerin yanında S2 ekibi Anadolu etkinliklerine de başladı. Etkinlikler kapsamında 15 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Adana, Ankara, Aydın, Bursa, Gaziantep, İzmir, Manisa ve Mersin’de 16 farklı internet kafede gerçekleşecek ve tüm turnuvalara katılım ücretsiz olacak. Turnuva ödülü olarak da kazanan oyuncular Kinzu V2 Gamer Mouse’un sahibi olacak.

Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S2: Son Silah Platformlar: PC Geliştirici: Joygame Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 21 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 37 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler