SEGA, Çok Oyunculu Birinci Şahıs Nişancı Oyunu HYENAS'ı Duyurdu

23.06.2022 11:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Creative Assembly, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için bilim kurgu temalı çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu HYENAS'ı duyurdu. Oyun, 2023'te çıkış yapacak. Şu anda  PC platformunda alfa testi için kayıtlar mevcut.
 
Yönetici yapımcı David Nicholson bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “Elimizde ilginç bir modern nişancı oyununu olduğunun farkındayız. Sektördeki en büyük oyunları da göz önüne alarak oyuncuların ne istediğini önceden bilmemiz gerekiyor. Eğer siz de hazırsanız, sizi kısa bir gezintiye çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle halka açık Alfa testinin ilkini başlatıyoruz." 
 
Yeni bir çok oyunculu bilim-kurgu birinci şahıs nişancı oyunu HYENAS'a katıl. Mars milyarderlerinden ve rakip çetelerden paha biçilmez popüler kültür ganimetlerini çalmak için ekibini topla.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1989910/HYENAS/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler