SOCOM ve Unit 13 Yapımcısı Kepenkleri İndirdi

31.03.2012 01:39 Samet Konuksal

 
     Unit 13 ile birlikte ivme yakalayan Zipper Interactive hakkında çıkan söylentiler doğrulandı. Zipper Interactive'in son oyunu, Unit 13 oldu.
 
      Playstation 3'e özel SOCOM serisi ve 256 kişilik multiplayer desteğiyle ilginç bir tarz yakalayan M.A.G. ile birlikte Sony altında çalışan Zipper Interactive'in kapatıldığı, Sony tarafından onaylandı.
 
      Game Informer aracılığıyla yapılan duyuruda Sony Worldwide Studios'un Zipper Interactive ile olan anlaşması gereğiyle artık stüdyoyla işinin kalmadığını, Unit 13 ile birlikte görevlerini tamamladıkları belirtildi. Yayınlanan bildiride Zipper Interactive'in M.A.G., SOCOM 4 ve Unit 13 yapımlarının güncellemesine devam edileceği de eklenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler