SOMA Xbox One Çıkış Tarihi ve Safe Mode Duyuruldu

17.11.2017 22:02 Gazali Çetinkaya

 
   Frictional Games, bilim kurgu korku oyunu SOMA'nın Xbox One versiyonu çıkış tarihini duyurdu.
 
   SOMA 1 Aralık'ta Xbox One için çıkacak.
 
   Çıkış tarihi haberinin yanı sıra oyuna eklenecek yeni bir mod olan “Safe Mode” da duyuruldu. Güvenli mod belirtilene göre, düşmanlardan kaçmaktan endişe etmeden oyuncuların hikayenin keyfini çıkarabileceği bir mod. “Safe Mode” 1 Aralık'ta Xbox One ve PC için çıkacak, PlayStation 4 versiyonuna daha sonraki bir tarihte gelecek. 
 
   SOMA Tanıtım Yazısı:

   Telsiz çalışmıyor, yiyecek bitmek üzere ve makineler, kendilerini insan gibi görmeye başladı. Su altı tesisi PATHOS-II, tahammül edilemez bir yalnızlıkla karşı karşıya kaldı ve bazı zorlu kararlar almak zorundayız. Ne yapılabilir? Ne mantıklı? Savaşmaya değecek bir şey kaldı mı?

   SOMA dünyasına katıl ve okyanus dalgalarının altında yatan korkularla yüzleş. Bu kaosun ardındaki gerçeği açığa çıkarmak için kilitli terminallere ve gizli belgelere ulaş. Kalan son mukimleri ara ve tesisin kaderini belirleyecek olan olaylarda rol oyna. Ama dikkatli ol, her köşede bir tehlike var yozlaşmış insanlar, garip yaratıklar, aklını yitirmiş robotlar ve hatta gizemli bir yapay zekâ. Her biriyle nasıl başa çıkacağını bulman gerekecek. Ama unutma, onlara karşı savaşamayacaksın, ya zekânla onların üstesinden gelecek ya da kaçmaya hazır olacaksın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler