SR: The 3rd, PC'ye Söz Verilen Tarihte Çıkacak

Absürd eğlenceyi seviyorsanız, Saints Row serisi sizi fazlasıyla tatmin edecektir.
02.10.2011 18:00 Levent Polater

 
    30 Eylül'de THQ ve Volition, yapım aşamasındaki Saints Row: The Third'ün PC için söylenen çıkışını gerçekleştireceğini yani ertelemeye tabii tutulmayacağı sözünü verdi. Böylelikle PC oyuncuları son zamanlarda hâyâl kırıklığı yaratan erteleme akınlarına en azından Saints Row: The Third'de karşılaşmayacaklar.
 
    Hatırlarsanız Saints Row 2'nin PC portu herkesi hâyâl kırıklığına uğratmıştı. Umarız yeni Saints Row çok daha akıcı bir ve sorunsuz PC deneyimi sunar. Bu sefer THQ, oyunun PC sürümünü başka bir yapımcıya emanet etmek yerine Volition'ın içinde yapılmasını istedi ve tarih tekerrür etmeyecek gibi görünüyor. Oyunun Steam'den de gereken desteği göreceğini belirtelim.
 
   Saints Row: The Third'ün PC sürümü PS3 ve Xbox 360'da da olduğu gibi 18 Kasım'a göz kırpıyor. Oyunun kısa bir süre sonra resmi sitesinde sistem gereksinimleri açıklanacak ve PC'ye özel özellikleri gösterilecek. Bizimle kalın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler