SSF4'e Müthiş Bir TV Reklamı

06.04.2010 13:18 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz yılın en iyi dövüş oyunlarından biri olan Street Fighter'ın yenilenmiş versiyonu da diyebileceğimiz Super Street Fighter 4 için oldukça eğlenceli bir televizyon reklamı yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu televizyon reklemında oyune eklenen bir çok özelliğe yer verilmiş. 30 saniye uzunluğundaki bu reklamda oyuna eklenecek olan tüm yeni karakterler dışında diğer eklenen özelliklerde sunulmuş. Bu özellikler ise yeni karakterler, yeni ultra komboları, araba ve varil parçalama modu gibi yenilikler olarak karşımıza çıkıyor.
 
     27 Nisanda PS3 ve Xbox 360 için rafları süsleyecek olan Super Street Fighter 4'ün bu yeni videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler