SSF4'ten Yeni Video ve Görseller

18.02.2010 16:29 Ersin Kılıç

 
     Dün üç yeni karakterin daha ortaya çıktığı Super Street Fighter 4 için yeni ekran görüntüleri ve yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     İlk olarak Japonya'nın en çok satan dergilerinden biri olan Famitsu'da ortaya çıkan üç yeni Super Street Fighter 4 karakteri daha sonra Capcom tarafından da duyurulmuştu. Bugün ise bu üç karakterinde yer aldığı bir tanıtım videosu ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda yeni duyurulan Dudley, Makato ve Ibuki dışında daha önce duyurusu yapılmış olan Guy, Cody, Adan, Dee Jay, T.Hawk ve Juri karakterlerine de yer verilmiş. Bu yeni karakterler ile birlikte oyuna toplamda dokuz yeni dövüşçü katılmış oluyor.
 
      Oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan, yayınlanan yeni tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Yeni karakterleri ve oyun modları ile SSF4 oldukça sağlam bir şekilde geliyor...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler