STALKER Üçlemesi PS4 Konsollarına mı Geliyor? İşte Detaylar

06.03.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
S.T.A.L.K.E.R Legends of the Zone Trilogy sürpriz bir şekilde ön siparişlere açıldı. PlayStation 4 için henüz duyurulmamış olan bu sürüm Japonya'da 27 Haziran tarihinde 6,578 Yen’e satışa sunulacak. Oyunun ön siparişleri şu anda Biccamera, Neowing ve Rakuten Books gibi satıcılarda mevcut.
 
Üç oyunu içeren yeni paket 
 
 
 
Üç oyundan oluşan koleksiyon sürümü S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky ve S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat'ı içeriyor. Hayatta kalma temasını bizlere sunan ve birinci şahıs nişancı unsurlarıyla beraber ön plana çıkan bu oyunlar ilk kez konsollara gelmeyi bekliyor.
 
Serinin devam oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ise şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor ve Xbox Series ve PC için 5 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games ve GOG üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
 
Söylentilere göre S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy, bugün 21:00’de gerçekleştirilecek olan Xbox Partner sunumu içerisinde resmi olarak duyurulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler