Saints Row Gat Out of Hell'in İlk 35 Dakikası Yayınlandı

19.01.2015 19:44 Tayfun Kumaş

 
     Bu ay içerisinde piyasadaki yerini alacak olan Volition'un Saints Row IV'e Standalone ek paket olarak geliştirdiği Saints Row: Gat Out of Hell'in ilk 35 dakikasına ait oynanış videosu paylaşıldı.

     Bir oyuncunun PlayStation 4'ten 60 FPS olarak çektiği bu video, Saints Row: Gat Out of Hell'ın ilk yarım saatini oyunculara sunuyor. Tabii doğal olarak video Spoiler de içeriyor.
 
    Yeni nesil için tekrardan hazırlanan Saints Row IV'ün Re-Elected adlı yeni nesil sürümü, PS4 ve Xbox One için Gat out of Hell'i de tamamen içerisinde barındıracak. Oyun, 23 Ocak'ta piyasadaki yerini alacak.

    Güncelleme: YouTube'daki videonun silinme riskine karşı kendi sunuculurımıza yükledik. Aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: Gat Out of Hell Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler