Saints Row The Third'in Türkçe Yaması Çıktı

06.10.2014 04:58 Tayfun Kumaş

 
    Volition Games'in geliştirdiği ve zamanında THQ'nun dağıtımını yaptığı Saints Row serisinin en başarılı oyunu Saints Row: The Third'in Türkçe yaması Türkçe Oyun Merkezi tarafından yayınlandı.

    Türkçe yamayı, daha önce Saints Row IV ile Thief'in tamamını Türkçe'ye çeviren Taner Saydam yaptı. Türkçe yama oyunun tamamını kapsamaktadır ancak geliştirici stüdyo oyun içi altyazı eklemediğinden dolayı maalesef sadece oynanış altyazıları Türkçe değildir (Assassin's Creed 1 gibi). Türkçe yamayla ilgili olarak yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyerek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

    Saints Row: The Third'in Türkçe yamasını da buradan indirebilirsiniz. Umarız sevgili Taner Saydam, önümüzdeki Ocak ayında piyasadaki yerini alacak olan Saints Row: Gat Out of Hell için de böyle bir çalışmaya el atar. Kendisini tebrik ederiz ve Türkçe yama için teşekkür ederiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row: The Third Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler