Salt and Sanctuary Xbox One'a Geliyor

16.01.2019 21:24 Gazali Çetinkaya

 
Ska Studios, iki boyutlu aksiyon rol yapma oyunu Salt and Sanctuary'nin Xbox One'a geleceğini duyurdu. Xbox One versiyonu 6 Şubat'ta $17.99 fiyattan çıkış yapacak ve oyunun portunu BlitWorks üstlenecek.

Salt and Sanctuary şu anda PlayStation 4, PS Vita, Switch, PC, Mac ve Linux  üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Parçalanan, sisle örtülmüş bir adada geçirdiğiniz gemi kazasından sonra kadim harabeler, uyuyan ormanlar ve kasvetli mağaralar boyunca mücadele ederek kurtuluşunuzu arayın.
 
Eşsiz bir karakter oluşturun, silahlanın ve hırslı karakterlerle, tehlikeli ortamlarla ve korkunç yaratıklarla dolu acımasız bir dünyada yola koyulun. Oyunda ilerledikçe yeni silahların ve yeteneklerin izini sürün, oyun tarzınıza uygun ekipmanı dikkatli seçin.
 
Düşmanlarınızı ortadan kaldırın ve daha sert vuruşlar yapmanıza, daha hızı hareket etmenize veya yeni silah türlerini ya da büyülerini kullanmanıza olanak tanıyan yeteneklerinizi artırmak için düşmanların Tuzlarını toplayın. Vahşi şef dövüşlerine, acımasız düşmanlara ve ezici atmosfere sahip olan Salt and Sanctuary'nin vahşi ve zorlu dünyasında elde edilen her kazancın önemi vardır.
 
From Software’in Dark Souls oyunlarından büyük ölçüde esinlenilen Salt and Sanctuary, cezalandırıcı zorluk seviyesi ile derin oynanış sistemlerini birleştirerek mağlubiyetin harika, zaferlerin ise daha da harika olabileceği bir deneyim sunuyor.
 
Xbox One versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler