Sam Lake, Yeni Oyunu İçin Çalışmalara Başladı

21.11.2019 21:14 Özgür Eroğlu

 
Remedy Entertaintmen ile yakından tanınan Max Payne, Alan Wake, Quantum Break gibi oyunlarla tanınan Sam Lake yeni oyun için hazırlıklara başladı. Hatta bu yılın en önemli yapımlarından olan "Yılın En İyi Oyunu" ödülüne de aday gösterilen Control'ün yazarlığını da yapan Sam Lake, oyun sektörü için oldukça önemli bir yere sahip.
 
Şahsi Twitter adresinden attığı bir tweete göre Sam Lake, yeni bir oyunun hikayesini yazmaya başlamış. Oyun tweete bakıldığı zaman yine Remedy tarafından geliştirilecek gibi duruyor. Senaryo yazımında oldukça kaliteli işler çıkartan Sam Lake'in yeni oyunu hakkında başka herhangi bir bilgi maalesef yok.
 
Ancak umuyoruz ki Alan Wake 2, Sam Lake'in yeni projesi olur. Hem aksiyon, hem hikaye, hem de korku öğeleri bakımından oldukça kaliteli bir oyundu ve oyun severler uzun zamandır bu oyunun devamını bekliyor. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler