Samurai Jack: Battle Through Time PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

25.02.2020 19:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Adult Swim Games ve geliştirici Soleil, Samurai Jack: Battle Through Time'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

Bu yaz çıkış yapacak.
 
4 Emmy ödülü kazanmış animasyon çizgi dizisi Samurai Jack'i temel alacak bu aksiyon macera oyununda oyuncular diziden tanıdık dünyaları ziyaret ederek tanıdık düşmanlar ile savaşacak ve nihayetinde Aku'yu durdurmaya çalışacak.
 
The Scotsman, Scaramouche, Sir Rothchild ve daha birçok tanıdık karakter içerecek oyun dizinin finaline bağlanan anlatılmamış bir hikaye sunacak. 
 
Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Japon stüdyo Soleil daha Naruto to Boruto: Shinobi Striker üzerinde çalıştı. Ayrıca ekipte Team Ninja'da  Dead or Alive ve Ninja Gaiden serilerinde görev almış tasarımcılar da mevcut.
 
Adult Swim Games 28 Şubat'ta PAX East 2020 etkinliğinde bir panel düzenleyecek ve panelde Samurai Jack serisi yaratıcısı Genndy Tartakovsky ve baş yazar Darrick Bachman oyundan yeni içerikler paylaşacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Jack: Battle Through Time Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Soleil Dağıtıcısı: Adult Swim Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler