Samurai Shodown 25 Haziran'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak

14.05.2019 16:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Athlon Games ve geliştirici SNK, Samurai Shodown Amerika ve Avrupa'da 25 Haziran'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Nintendo Switch ve PC versiyonlarının 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkış yapması planlanıyor.

Samurai Shodown'u 30 Haziran tarihinden önce PlayStation Store, Xbox Store veya herhangi bir perakendeciden ön sipariş veren kullanıcılar oyunun Season Pass'ini ücretsiz olarak indirebilecek. Oyun şu anda Xbox Store'da 170,00 fiyattan ön siparişte.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen reboot dövüş oyunu, Samurai Showdown V ile orijinal oyundaki olaylar arasında geçecek. 13 tane seriden aşina olunan ve 3 tane de yepyeni olmak üzere toplamda 16 adet karaktere sahip olacak. Ek karakterler çıkış sonrasında indirilebilir içerikler aracılığıyla oyuna eklenecek.

Bir efsanenin dönüşü başlıklı yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Shodown Platformlar: PS4 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler