Samurai Shodown DLC Karakterleri Cham Cham ve Hibiki Takane Duyuruldu

08.01.2021 07:30 Gazali Çetinkaya

 
SNK, Samurai Shodown için Season Pass 3 indirilebilir içerik karakterleri Cham Cham ve Hibiki Takane'yi duyurdu.

Cham Cham Mart ayının ortasında çıkacak ve beraberinde oyunun savaş sistemi için bir güncelleme de yayınlanacak.
 
Yönetmen Hayato Konya, oyunun savaş sistemine gelecek güncelleme hakkında "Guard Crush mekaniğini ekledik. Samurai Shodown için tamamen yeni bir mekanik. Ek olarak tüm oyunu yeniden dengeledik ve silahların dövüş sahnesi dışında kaybolmasını engellemek için önlemler ekledik. Bu güncelleme Samurai Shodown'u daha da heyecanlı yapacak." diye belirtti. 
 
Hibiki Takane ve Season Pass 3'ün henüz açıklanmamış diğer iki indirilebilir içerik karakteri daha sonraki bir tarihte dövüşe katılacak. 
 
Samurai Shodown şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Epic Games Store) ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Series versiyonunun bu kış çıkması planlanıyor.

Season Pass 3 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Shodown Platformlar: PS4 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler