Samurai Shodown Ücretsiz DLC Karakteri Shizumaru Hisame 16 Eylül'de Dövüşe Katılıyor

11.09.2019 06:45 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Athlon Games ve geliştirici SNK, Samurai Shodown indirilebilir içerik karakteri Shizumaru Hisasme'nin 16 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu. Tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

Daha önce duyurulduğu üzere ücretli indirilebilir içerik karakterleri Rimururu Ağustos'ta, Basara Ekim'de, Kazuki Kazama Kasım'da ve Wan-Fu Aralık'ta oyuna eklenecek. Ayrıca dört karakter içerecek Sezon 2 gelecek sene başlayacak ve bu karakterlerden ilki Mina Majikina.

Samurai Shodown şu anda PlayStation 4 (259,00 TL) ve Xbox One (170,00 TL) üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch ve PC versiyonlarının 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkması planlanıyor.

Shizumaru Hisame için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Shodown Platformlar: PS4 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler