Samurai Shodown Yazın Başlarında Çıkacak, Yeni Fragman Yayınlandı

27.02.2019 10:41 Gazali Çetinkaya

 
SNK, yeni Samurai Shodown oyununun bu yazın başlarında dünya genelinde çıkış yapacağını duyurdu.

Şu ana kadar doğrulanan tek platform PlayStation 4.

SNK ayrıca yeni Samurai Shodown'un ilk defa 28 - 31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan PAX East 2019 etkinliğinde oynanabilir olacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

SNK'dan yepyeni bir oyun! Yeni bir Samurai Shodown ufukta göründü!

1993'te doğduğu günden bu yana, Samurai Shodown serisi silah tabanlı dövüş oyunları arasında ilk sırada biliniyor ve bu türün gelişiminde büyük rol oynadı. 10 yılın ardından geri dönecek yeni Samurai Shodown yine sınırları zorlamayı ve oyunculara samuray aksiyonunu sunmayı amaçlıyor.

Unreal Engine 4 oyun motoru ve serinin köklerine sadık kalacak benzersiz bir grafik stili kullanılarak geliştirilen Samurai Shodown'da Haohmaru, Nakoruru, Galford ve diğer popüler karakterler bir kez daha zafer için savaşacak. 


Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Samurai Shodown Platformlar: PS4 Geliştirici: SNK PlayMore Dağıtıcısı: SNK PlayMore Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 43 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler