Samuray Cyberpunk Taktiksel Aksiyon RPG Midnight Wave için Kickstarter Kampanyası Başladı

23.10.2018 14:38 Gazali Çetinkaya

 
Florida merkezli geliştirici Walthall Studios, "retro cyberpunk samuray" tarzı ile "taktiksel aksiyon RPG ve platform" mekaniklerini birleştirdiği yeni oyunu Midnight Wave'in Kickstarter kampanyasını başlattı. Geliştirici $47,337 bağış toplamayı hedefliyor.

Midnight Wave hikaye seçimleri, özelleştirme, local multiplayer desteği sunacak ve oyunda The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Street Fighter, NieR, Dragon Ball, Persona, My Hero Academia ve bunun gibi daha fazla oyunda çalışmış yıldızlar dolu bir seslendirme ekibi yer alacak.
 
Midnight Wave'in 2019'un dördüncü çeyreğinde PC ve Maç için; daha sonraki bir tarihte konsollar için çıkması planlanıyor.

Oyun hakkında detaylı bilgi edinmek için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler