Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor

27.06.2024 14:09 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici MyDearest, sanal gerçeklik aksiyon oyunu Brazen Blaze'in 18 Temmuz'da SteamVR ve Quest için çıkış yapacağını duyurdu. Meta Store ön siparişleri indirimli fiyatla mevcut ve özel görünümler içeriyor.
 
Brazen Blaze, yakın mesafe yakın dövüş mücadelesine ağırlık veren ve sanal gerçeklik aksiyon oyunudur! Her biri, kesin zafere giden yolu tıkayan her şeyi yok edecek bireysel becerilerle donatılmış benzersiz koşucular arasından seçim yapın!
 
Kemerlerinizi bağlayın, Koşucular! Her çatışma bir şimşek turudur; beş ila on dakikalık adrenalin! Yumruklar uçuyor, lazerler parlıyor, beceriler ateşleniyor; hızlı düşün, akıllıca dövüş ve arenaya hakim ol!  
 
Düşman takımdaki son oyuncuyu da öldürün ve tatmin edici bir bitirici hamlenin kilidini açın! Düşmanları uzaya doğru yumruklayın ve patlatın, düşmanı parçalara ayırın, onları birden fazla silahla deliklerle doldurun; öldürmek ve ölmek de eğlenceli.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler