Satın Aldığı Nintendo 3DS'in Kutusundan Taş Çıktı

3DS hayali kurarken, taş, kağıt, makas üçlüsüne talim etmek epey kötü olsa gerek (!)
29.12.2012 14:57 Erkut Köse


   Yılbaşı hediyelerinin vazgeçilmezlerinden biri olan Nintendo'nun 3DS'i birçok oyuncunun yüzünü güldürüyor. Ancak bazen dikkatsizce yapılan alışverişler tüketicilerin başını ağrıtabiliyor.
 
   Bu tarz olayların bir yenisi de Alabama'nın Talladega bölgesinde yaşandı. Oğlu için Walmart'tan Nintendo 3DS satın alan anne, eve geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaştır. Çünkü kutunun içerisindeki 3DS değil, bir sürü taş ve buruşturulmuş kağıtlardı.
 
   Konuyu market yetkililerine ileten kadına yeni bir Nintendo 3DS verildi. Ayrıca anne, yaptığı açıklamalarda tüketicilerin bir şey satın aldıkları zaman markette kontrol etmelerinin gerektiğini ve bu konuda çok daha dikkatli olunması gerektiğini dile getirdi.
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler