Satisfactory 19 Mart'ta Erken Erişime Açılacak

06.03.2019 20:43 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Coffee Stain Studios, co-op fabrika inşa etme oyunu Satisfactory'nin 19 Mart'ta Epic Games Store üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.

Satisfactory şu anda Epic Games Store'da 99,00 TL fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

İnşaat Et ve Makineleştir
 
Satisfactory bir birinci şahıs açık dünya fabrika inşa etme ile birlikte bir tutam keşif ve savaş oyunudur. FICSIT Incorporated için öncülük yapmak bir uzaylı gezegeni çizmek ve sömürmek, uzaylı yaşam formlarıyla savaşmak, çoklu hikaye fabrikaları oluşturmak, taşıma bandı cennetine girmek, araçları otomatikleştirmek ve yeni teknolojileri araştırmak anlamına gelir.
 
FICSIT inc.'de uzun vadeli sorunlar için kısa vadeli çözümler sağlayan, belki de arkadaşlarının yardımıyla Günü Kurtar programında yer alacaksın.


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha fazla detay için oyunun resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Satisfactory Platformlar: PC Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: birinci şahıs açık dünya fabrika inşa etme Çıkış Tarihi: 19 Mart 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 11 Dk önce IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 36 Dk önce Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 8 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 9 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler