Scalebound'ın İptali "Xbox Oyuncuları için Daha İyi" - Phil Spencer

10.01.2017 13:59 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox patronu Phil Spencer, Xbox One ile Windows 10'a çıkmasını beklediğimiz ancak dün gece iptali verilen Scalebound hakkında yorumda bulundu.
 
   Phil Spencer, twitter aracılığıyla bunun "zor" bir karar olduğunu ancak uzun vadede Xbox oyuncuları için daha iyi olduğuna inandıklarını ekledi. Phil Spencer ayrıca 2017 oyun listesine olan güvenini de belirtti.
 

   Scalebound iptali hakkında Microsoft da, açıklamasında 2017 oyunları için yorumda bulunmuştu.
 
"Dikkatli bir şekilde üzerine düşünüldükten sonra Microsoft Studios, Scalebound'ın üretimini sonlandırma kararı aldı. Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves ve diğer harika deneyimler dahil olmak üzere bu yıl hayranlarımıza muhteşem bir oyun listesi sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz."
 
   Platinum Games ise resmi sitesi üzerinden üzülerek oyunun sonlandırıldığını açıkladı.
 
   Scalebound ile birlikte E3 2014'te duyurulan bir Microsoft oyunu daha iptal edilmiş oldu. Daha öncesinde Fable Legends oyunu da iptal edilmiş ve stüdyo kapatılmıştı. Bu iki oyun dışında yine E3 2014'te duyurulan Project Spark resmi olarak sonlandırıldı ve Phantom Dust'ın da geliştirilmesi durdurulmuştu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 142 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 52 Dk önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 1 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 2 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler