Scarlet Nexus Satışları 1 Milyonu Aştı

14.04.2022 11:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Scarlet Nexus'un dünya çapındaki toplam satışlarının bir milyonu aştığını duyurdu. Bunun yanı sıra oyuncu sayısı da iki milyonu aştı. Oyuncu sayısına Xbox Game Pass platformundaki Xbox ve PC kullanıcıları dahildir.
 
Scarlet Nexus ilk olarak 24 Haziran 2021'de Japonya'da ve 25 Haziran'da dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Öte yandan PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için yeni bir Hikaye Demosu mevcut. Bu demo içerisinde oyuncular iki ana karakterden birini (Yuito Sumeragi veya Kasane Randall) seçebilir ve hikayenin başlangıcını deneyimleyebilir. Demodan kaydedilen veriler tam oyuna aktarılabilir. 
 
Scarlet Nexus güçlü fütüristik estetiği ve hızlı tempolu gerçek zamanlı savaş sistemi ve stratejik planlama unsurları ile oyuncuların JRPG'lere olan bakış açısını değiştirmeyi hedefliyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/775500/SCARLET_NEXUS/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scarlet Nexus Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler