Scorn Xbox Series X Fragmanı RTX 2080 Ti GPU'ya Sahip Bir PC'de Çalışıyormuş

30.05.2020 19:12 Gazali Çetinkaya

 
Bu ayın başlarında düzenlenen Inside Xbox sunumunda gösterilen Scorn Xbox Series X fragmanı aslında Xbox Series X üzerinde çalışmıyormuş.
 
Wccftech ile röportaj gerçekleştiren Ebb Software yönetmeni Ljubomir Peklar tarafından belirtilene göre o fragman Ryzen CPU ve RTX 2080 Ti GPU içeren bir PC üzerinde 4K 60 FPS olarak çalıştırılmış. Ljubomir Peklar 2070 Super ile de biraz ayar kısarak 4K 60 FPS'i tutturabildiklerini belirtti.

Fragmanda "motor içi görüntüler Xbox Series X'te beklenilen görsel kaliteyi temsil eder" yazıyordu. Xbox Series X versiyonunda da fragmandaki görsellik ve 4K 60 FPS hedefleniyor.
 
Ebb Software Inside Xbox sunumundan sonra, oyun konsolda neden Xbox Series X'e özel sorusuna şöyle yanıt vermişti "Xbox Series X, üst düzey PC'lerle eşit bir donanım olarak oyun için hedeflediğimiz 4K 60FPS standardını sağlayabilecek bir konsol. 4K çözünürlükten ziyade oyunun 60FPS ve belli bir grafik kalitesinde çalışması bizim için gerekli bir durumdu."

Atmosferik birinci şahıs korku oyunu Scorn Xbox Series X ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scorn Platformlar: PC Geliştirici: Ebb Software Dağıtıcısı: Ebb Software Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 66 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler