Sea of Thieves ‘Lost Treasures’ Güncellemesi Yayınlandı

28.05.2020 00:57 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare, Sea of Thieves'in yeni aylık içerik güncellemesi Lost Treasures'ı bugün itibarıyla yayınladı.

Güncelleme hikaye görevleri Tall Tales için checkpoint sistemini getiriyor. Artık görevler içinde belli noktalarda kayıt yaparak daha sonra kaldığınız yerden ve ilerlemenizi kaybetmeden devam edebilirsiniz. Ayrıca Haziran ayında Tall Tales görevleri için yeni ödüller içerecek sınırlı süreli etkinlikler düzenlenecek ve bu görevleri daha önce tamamlayan oyuncular da ödüller kazanabilecek.

Güncelleme ayrıca günlük ödül görevlerini getiriyor. Her gün What's New mesajlarında bulabileceğiniz günlük ödül görevlerinde belirli bir hazineyi ele geçirme veya sandık odasının kilidini açma gibi mini hedefler yapmanız istenecek. Ödül olarak Gold veya Doubloon kazanacaksınız. Günlük ödül görevlerinin yanı sıra haftalık etkinlikler de yapılacak.

Daha fazla detay için güncelleme notları: seaofthieves.com/release-notes

Sea of Thieves Xbox One ve PC (Microsoft Store) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e dahil. 3 Haziran Steam'e de geliyor.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler