Sea of Thieves Sezonluk Güncellemelere Geçiş Yapıyor

03.12.2020 08:18 Gazali Çetinkaya

 
2021'de Sea of Thieves'i büyük değişiklikler bekliyor.

Aylık güncellemelerden sezon modeline geçiş yapılacak. Her bir sezon yaklaşık üç ay sürecek ve büyük içerik güncellemesi, canlı etkinlikler, yamalar ve daha fazlasını getirecek. İlk sezon yeni Merchant Alliance Voyage görevleriyle birlikte Ocak ayında başlıyor.

Sezonlar yeni ilerleme sistemini de tanıtacak. Her bir sezon 100 seviye içerecek ve oyuncular seviye atlayarak çeşitli oyun içi ödüller kazanabilecek. Bu ödüller tüm oyuncular için ücretsiz. Bunun yanı sıra opsiyonel olarak Battle Pass tarzı bir Plunder Pass satışa sunulacak ve seviye atlarken ekstra ödüller verecek. Plunder Pass fiyatı henüz açıklanmadı.
 
PvP Arena, Sea of Thieves'in bir parçası olmaya devam edecek olsa da yeni özellik ve değişiklik planlanmıyor. Baş yapımcı Joe Neate tarafından belirtilene göre oyuncuların %97'si Adventure modunda zaman harcıyor ve geliştirici ekip de odağını bu moda verecek.
 
2020 bitmeden son bir aylık güncelleme daha geliyor. 9 Aralık'ta yayınlanacak ve 2 Days of Giving, Gilded Voyage, Twitch Drop ve giriş yapma bonusları gibi etkinlikler içerecek. 
 
Rare, Sea of Thieves'in 2020'de 11 milyon farklı oyuncu tarafından oynandığını ve oyuncu tabanının konsol ve PC'de yarı yarıya olduğunu açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler