Sea of Thieves'in Diyalog Sistemi Tanıtıldı

06.10.2017 16:44 Tunahan Safdır

 
     Sea of Thieves gibi birden çok oyuncunun belli görevler üzerinde ve haberleşmeye dayalı koordine bir çalışma içinde olduğu oyunlar için en önemli yardımlaşma aracı şüphesiz diyaloglar. Peki mikrofonunuz yoksa ne yapacaksınız?
 
     Yapılan son tanıtımla birlikte Sea of Thieves'in diyalog sistemi görücüye çıktı. Oyunun baş tasarımcısının söylediğine göre yine en kolay iletişim yolu sesli haberleşme. Ancak diğer durumlarda da Sea of Thieves içerisinde iletişim oldukça kolay. Kontrolcünüzün D-Pad tuşuna bastığınızda diğer oyuncularla iletişime geçeceğiniz çeşitli diyalog seçenekleri çıkıyor ve bu diyaloglar bulunduğunuz yere göre değişiyor. Yani diyalog penceresine dümenin başında girerseniz farklı, güvertede farklı, topların başındayken farklı komutlar verebiliyorsunuz. Böylelikle her oyuncu görevine göre gerekli olan diyagloları gerçekleştirebiliyor.
 
     Bu durumun bir diğer artısı da diyalogların her oyuncunun kendi dilinde duyulması. Böylelikle örneğin, bir İngiliz, bir İspanyol, bir Fransız (bir de bizim Temel) dil bilmeye ihtiyaç duymadan birbirleriyle anlaşabilecekler. PC kullanıcıları ise T tuşuna basarak istedikleri gibi birbirleriyle yazışabilecek.
 
     Yayınlanan diyalog sistemi videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Thieves Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler