Second Extinction Satıştan Kaldırıldı: Tam Sürüme Kavuşamadı

23.10.2023 11:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Systemic Reaction ekibi tarafından geliştirilen açık dünya nişancı aksiyon oyunu Second Extinction, tam sürüme kavuşamadan satıştan kaldırıldı. Aldığı olumsuz eleştirilerin ve içerisinde yer alan sorunlar sebebiyle böyle bir adım atılmış durumda.
 
Oyunda birçok sorun mevcut durumda
 
 
 
Second Extinction talihsiz bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Üç yıllık bir geliştirme süreciyle beraber karşımıza gelen oyunda birçok eksik ve optimizasyon sorunları bulunuyor. Oyuncular tarafından pek önemsenmeyen ve sadece yüzlere ulaşabilen oyuncu sayısıyla beraber oyun ne yazık ki bekleneni veremiyor ve bu durumdan dolayı da satıştan kaldırılıyor.
 
Oyun satıştan kaldırılmasıyla beraber artık yeni oyuncular oyuna geçiş yapamıyor ve mevcut oyuncular da oyunu 2024 yılına kadar oynayabiliyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunun sunucular önümüzdeki seneye kadar açık kalacak. Dolayısıyla oyun elinizde varsa bu süre zarfı içerisinde deneyimleyebilirsiniz. 
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Second Extinction Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Systemic Reaction Dağıtıcısı: Systemic Reaction Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 45 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler