Sega Genesis / Mega Drive Mini 2 Konsolu için Yeni Oyunlar Duyuruldu

24.06.2022 17:40 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA, yakın zamanda duyurduğu SEGA Genesis / Mega Drive Mini 2 konsoluna gelecek olan yeni oyunları duyurdu. İlk etapta 11 oyun duyurulmuştu.
 
Cartridge oyunları
 
- After Burner II
- Columns III: Revenge of Columns
- Megapanel
- Nadia: The Secret of Blue Water
- Out Run
- Puzzle & Action: Ichidant-R
- Splatterhouse 2
- Star Mobile
 
SEGA / Mega CD Oyunları
 
- Night Striker
- The Ninja Warriors
- Starblade
 
SEGA ayrıca 27 Ekim'de yeni konsolun piyasaya sürülmesiyle beraber özel bir Cyber Stick denetleyicisinin de yayınlanacağını duyurdu. SEGA Genesis / Mega Drive Mini 2 konsolu 27 Ekim'de Japonya'da çıkış yapacak.
 
120,8 mm genişliğinde, 32,3 mm yüksekliğinde ve 116,5 mm uzunluğunda olan mini konsol, orijinal Genesis / Mega Drive Mini'den daha küçük bir boyuta sahip. Orijinal konsollar için mevcut olmayan oyunlar da dahil olmak üzere 50'den fazla SEGA / Mega CD ve Genesis / Mega Drive oyununa sahip olacak. Konsol 720p ve 480p çözünürlüklerini destekleyecek.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler