Sega'nın Oyunları En Çok PC'de Satıyor

09.02.2014 15:11 Samet Konuksal


    Son yıllarda Relic Entertainment'i de satın almasının ardından PC'ye daha fazla katkı yapmaya başlayan Sega, konsolları da destekliyor. Ancak yine de Sega'nın PC'ye gösterdiği destek, karşılığını getirmiş görünüyor. 
 
    Sega yetkilileri finansal raporlarını yayınladığı ufak konferansta ilginç bir bilgi paylaştı. Belirtilenlere göre Sega'nın kutulu oyun satışlarında PC, diğer konsolların toplamından daha yukarıda geliyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre son dokuz aydaki konsol oyunlarının kutulu satışları 2.73 milyondan 1.2 milyona düştü. PC'deki kutulu oyun satışları ise 770.000'den 2.27 milyona kadar çıktı. Yani firmanın PS3, Xbox 360 ve Wii U'da yaptığı kutulu oyun satışları, PC'de yapılandan 1 milyon geride. Ki PC platformunda dijital oyun satışlarının ne kadar kritik olduğunu Steam gibi servisler sayesinde hepimiz biliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2014 Platformlar: PC VITA Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler