Şehir Kurma Oyunu Nebuchadnezzar 17 Şubat 2021'de PC için Çıkacak

20.11.2020 11:21 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Nepos Games, şehir kurma oyunu Nebuchadnezzar için çıkış tarihi verdi.

17 Şubat 2021'de Windows ve Linux (Steam & GOG) için çıkış yapacak ve 20 dolardan satışa sunulacak.

Kapalı betaya buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Klasik izometrik şehir kurma oyunu Nebuchadnezzar, oyuncuları antik Mezopotamya'nın gizemli tarihini ve kültürünü deneyimlemeye davet ediyor.
 
Şehrinizi kurarak tarım ve çeşitli malların üretimi, halkın yaşadığı sorunlara çözüm getirmek, nüfus kaybını önleme çalışmaları, diğer şehirlerle ticaret ve ilişkiler, farklı endüstriler ve hizmetlerde çalışan sınıflarla ilgilenmek gibi görevlerinizi yerine getirmeye çalışacaksınız. Ana hikaye antik toprakların kolonizasyonundan MÖ 6. yüzyılda Persler'in Babil'i fethine kadar kapsayacak. Bir düzineden fazla tarihsel görev bulunacak ve her bir görev antik Mezopotamya tarihinde farklı bir zaman dilimini içerecek.
 
Oyun içi anıt editörü oyunculara yapılar üzerinde tam kontrol verecek. Yapısal tasarımdan renk şemasına ve son detaylara kadar her şey oyuncuların elinde.
 
Mod desteği oyuncuların haritalar, görevler, senaryolar ve yapılar oluşturup paylaşmalarına ve oyuna yerelleştirmeler eklemelerine imkan sağlayacak.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nebuchadnezzar Platformlar: PC Geliştirici: Nepos Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Şehir Kurma Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler