Sekiro: Shadows Die Twice Resmi Olmayan Online Modu Co-op ve PvP Ekliyor

06.05.2020 08:44 Gazali Çetinkaya

 
FromSoftware'ın zorlayıcı aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice, Souls oyunlarında bulunan co-op oynanışı desteklemiyor ve bu da her bir düşmanı ve boss'u tek başınıza kesmeniz gerektiği anlamına geliyor.
 
LukeYui tarafından PC için yayınlanan resmi olmayan mod Sekiro Online ile bu durum değişiyor ve oyuna co-op, PvP ve invasion özellikleri ekleniyor.
 
Eklenen dört yeni eşya sayesinde online özellikler kullanılabiliyor:
 
Oturum oluşturmak için "Cursed Emblem" eşyasını kullanın. Ardından Steam arkadaş listesinden davet edebilirsiniz. Başkasının oyununa dahil olup ona saldırmak için "Vengeful Spirit" eşyasını kullanın. Çıkmak için "Coward's Bell" eşyasını kullanın. "Spirit Essence" eşyası ise karakterin rengini değiştirir.
 
Her bölge değiştirdiğinizde yeni oturum başlatmanız gerekli. İki tarafta da modun yüklü olması gerekli ve önceki oyun kaydından devam edilemiyor, yeni oyun başlatılması lazım. 
 
Modun detaylarına, kurulumuna ve indirme linkine nexusmods.com/sekiro/mods/577 adresinden ulaşabilirsiniz.

Oynanış videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sekiro: Shadows Die Twice Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 22 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 38 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler