Seksen Bir İl’e Seksen Bir Diablo® III Collectors

04.05.2012 18:55 Ersin Kılıç


     Yılın en fazla beklenen oyunu olan Diablo III, tüm Türkiye’yi sallamak için geliyor. Ankara’dan İzmir’e Adana’dan Eskişehir’e Van’dan Trabzon’a kadar Türkiye’nin dört bir yanına aynı günde, aynı saatte ön sipariş imkânı Aral’dan… Tüm Türkiye’deki Diablo Fanları için Aral tarafından özel olarak hazırlanan sembolik ön sipariş çalışması 9 Mayıs 2012 tarihinde saat 14.00’da yapılacak.

     Aral Game online satış sitesi üzerinden yürütülecek çalışmada, www.aralgame.com adresine giriş yapıp, ilgili İl’den Diablo III Collectors versiyonunu ilk sipariş veren kişi bu özel versiyonu almaya hak kazanacak. 9 Mayıs tarihinde saat 14.00’da satışa sunulacak Diablo III Collectors, yapılacak çalışma ile tüm Türkiye’ye yayılacak.

     Geliştirme ekibinin yıllar süren çalışmaları ve dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce oyuncunun aylar süren beta testleri sonucunda ortaya çıkan Diablo III, oyunculara muhteşem bir aksiyon-RYO deneyimi sunmak için geliyor.
 
     Diablo III için özel olarak organize edilecek gece satışı ise 14 / 15 Mayıs tarihinde Taksim Meydanında gerçekleştirilecek.
 
Basın Bülteni
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler