Sektor vs Reptile

06.09.2010 15:55 Ersin Kılıç


 
     Karakterleri, arenaları ve kanlı dövüşleri ile bir fenamen haline gelen Mortal Kombat serisinin yeni oyunu için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı. 
 
     Serinin yaratıcılarından Ed Boon'un başında bulunduğu NetherRealm Studios tarafından geliştirilen oyunun kamera çekimi olan bu yeni videosunda Sektor ve Reptile arasındaki mücadeleye tanık oluyoruz. Tag Team kısmından alından bu videoda ayrıca bu iki karakterin seçilen yardımcı karakterleri de dövüşe dahil olabiliyor.
 
     Grafikleri ve atmosferi ile göz dolduran oyunun videosunda ise bazı aksaklıklarda göze çarpabiliyor. örneğin videonun 18.saniyesinde Sktor'un Reptile'a attığı yumruk ile Reptile ilginç bir animasyon ile düşüşünü gerçekleştiriyor. Tabi çıkışına daha uzun süre olduğu için böyle ufak hatalar giderilecektir.
 
     PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyunun bu yeni kamera çekimi videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler