Senua’s Saga: Hellblade II için UE5 yüz animasyon teknoloji demosu yayınlandı

23.03.2023 14:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Ninja Theory, aksiyon macera oyunu Senua's Saga: Hellblade II için yeni bir teknoloji demosu yayınladı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen devam oyunu gerçek gerçek zamanlı yüz animasyonlarına sahip olacak. Yeni yayınlanan videoda ise bu yüz animasyonlarının ayrıntılarını ve nasıl olacağını görebiliyoruz.
 
Senua's Saga: Hellblade II şu anda geliştirilme aşamasında
 
 
 
Xbox Series ve PC için geliştirilen Senua's Saga: Hellblade II, Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanan bu yapımda animasyonların ve grafiklerin üst düzeye çıkarılması hedefleniyor.
 
Korku ve aksiyon unsurlarını bünyesinde barındıran yapım içerisinde yeni maceralar bizleri bekliyor olacak. Gerçek zamanlı yüz animasyonlarına sahip olacak Senua’s Saga: Hellblade II, bizlere gerçekçi bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
 
İşte teknoloji demosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler