Serious Sam 4 Steam ve Stadia için Ağustos'ta Çıkacak

20.05.2020 20:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Croteam, FPS oyunu Serious Sam 4'ün Ağustos ayında Steam ve Stadia için çıkış yapacağını duyurdu.
 
PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları da planlanıyor fakat Stadia ile yapılan özel anlaşmadan dolayı 2021'e kadar çıkmayacak.

Steam'de standart sürüm 61,00 TL ve deluxe sürüm 77,00 TL'den ön siparişe açıldı. Deluxe sürüm klasik Tommy Gun oyun içi silah görünümü, dijital soundtrack ve dijital sanat kitabı içeriyor.
 
Duyuruyu kutlamak için Serious Sam serisinin tüm oyunları Steam'de indirime girdi. 
 
Croteam'deki tecrübeli shooter oyunu yapımcıları tarafından geliştirilen Serious Sam 4 geleneksel formülü geliştirerek klasik seriyi yeniden canlandıracak. Geniş silah yelpazesi ile yüksek adrenalin aksiyon sunacak oyun Legion sistemi sayesinde ekranda binlerce düşmana karşı savaşmanıza olanak sağlayacak. Aksiyon dolu campaing modu dört oyuncuya kadar online co-op olarak da oynanabilecek. Campaing modu ayrıca yan görevler de içerecek. 
 
Yeni fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam 4: Planet Badass Platformlar: PC Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler