Serious Sam: Siberian Mayhem için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

22.01.2022 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştiriciler Croteam ile Timelock Studio, Serious Sam: Siberian Mayhem'in ilk 10 dakikalık oynanış videosunu yayınladı.
 
Bu yeni Serious Sam oyununda oyuncular, Rusya'nın vahşi topraklarında bir yolculukta Notorious Mental'e karşı savaşa katılacak. Oyuncular, Sam Stone'un maceralarına kaldığı yerden devam edecek.

Serious Sam: Siberian Mayhem, beş yeni bölüme sahip olacak. Bu bölümler , Kuzey Kutbu kıyılarından ve ıssız ormanlardan terk edilmiş köylere ve tüyler ürpertici bir hayalet kasabaya kadar güzel ve tehlikeli bir dünyada geçecek.

Oyunda yaklaşık 50 silah bulunacak. Efsanevi AK'den deneysel 'Perun' tatar yayına kadar birçok silah yer alacak. Ek olarak oyunda bir dizi yan görev sunulacak.

Serious Sam: Siberian Mayhem 25 Ocak'ta piyasaya sürülecek.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 14 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler