Shadow Man: Remastered, Blade Runner: Enhanced Edition ve System Shock Remake'ten Yeni Fragmanlar

07.09.2020 04:30 Gazali Çetinkaya

Nightdive Studios, üç klasik oyunun yenilenmiş versiyonlarından yeni fragmanlar ve oynanış videoları yayınladı.
 
 
Shadow Man: Remastered
 
 
Orijinali 1999'da çıkan aksiyon macera oyununun yenilenmiş versiyonu 4K çözünürlük, gelişmiş gölgeler, ışıklandırma, anti-aliasing, orijinal oyundan çıkarılmış içerikler ve daha birçok geliştirme sunacak. 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'ye geliyor.
 
 
Blade Runner: Enhanced Edition
 
 
1997 yılında piyasaya sürülen point-and-click adventure oyununun remastered versiyonu. KEX oyun motoru ile cilalanmış ve premium bir restorasyon sunacak. Güncellenmiş karakter modelleri, animasyonlar, ara sahneler, geniş ekran desteği, klavye ve kontrolcü özelleştirme seçenekleri ve daha fazlasını içerecek. Bu yıl PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
 
System Shock Remake
 
 
 
 
1994 yılında çıkış yapan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyununun yenilenmiş versiyonu. Remake versiyon, klasik deneyime sadık kalarak bugünün oyuncularına bir AAA oyundan beklenen modern görünümü ve hissi sunarken aynı zamanda orijinal oyundan sevmiş olduğunuz her şeyi tutmayı hedefliyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Man: Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nightdive Studios Dağıtıcısı: Night Dive Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler