Shadow Warrior 2'nin Geliştiricileri 3 Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

22.02.2020 01:55 Özgür Eroğlu

 
2016 yılında yayınlanan Shadow Warrior 2'nin geliştirici stüdyosu Flying Wild Hog, WccfTech ile yaptığı röportajda 3 yeni oyun üzerinde çalıştığını söyledi.
 
Geliştirici stüdyonun CEO'su Michal Szustak ile yapılan röportajda Szustak, stüdyonun 3 farklı AAA oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Michal Szustak'ın röportajından öne çıkan noktalar şu şekilde:
 
"Şu an Varşova'da diğer ekiplerin desteğiyle, 2 yeni AAA oyun üzerinde çalışıyoruz. Bu ekipler de ayrıca üçüncü bir proje üzerinde çalışıyor.
 
Bana göre sonunda, gerçekten AAA olan 2 farklı oyun üzerinde çalışıyoruz. Üçüncü proje biraz daha küçük ama yine de kaliteli ve orijinal bir aksiyon oyunu."
 
Oyunların yeni nesil konsollara çıkıp çıkmayacağı sorulduğunda ise, bu konu hakkında konuşma izninin olmadığını söyledi. Ayrıca geliştirici stüdyo Flying Wild Hog'un 2019 Mart ayında, Supernova Capital tarafından satın alındığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow Warrior 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler