Shadow of the Colossus 6 Şubat'ta PS4 için Çıkacak

30.10.2017 20:55 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, E3 2017 basın konferansında resmi olarak duyurulan Shadow of the Colossus remake'in çıkış tarihini Paris Games Week 2017 PlayStation Media Showcase esnasında açıkladı.

   Shadow of the Colossus 6 Şubat 2018'de PlayStation 4 için çıkacak.
 
   Çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte oyun PlayStation Store'de ön siparişe de açıldı. Shadow of the Colossus şu anda 119,00 TL fiyat ile ön siparişte, ön sipariş bonusu ise bir dinamik tema ve oyunda alternatif bir kılıç. 

   Shadow of the Colossus'ta Wander adındaki karakterin, yasak topraklara girmeleri sonucu hayatı alınan Mono adındaki kıza tekrar hayat vermesi için 16 devi öldürmesi gerekir. Wander'in Agro adındaki atıyla, küçük kılıç ve yayıyla 16 devi zekasını kullanarak ve zayıf yönlerini bularak alt etmesi gerekmektedir.  

   Shadow of the Colossus ilk olarak Ekim 2005'te PlayStation 2 için çıkış yapmıştı. Ardından oyun PlayStation 3'e de geldi.

   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Colossus Platformlar: PS4 Geliştirici: Blue Point Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler